Hakkari ve ilçelerinde 10 günde 56 kişi yakalandı

Hakkari Valisi Ali Çelik, haftalık asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıda, hırsızlık, dolandırıcılık gibi bir çok suçların azaldığını dile getiren Vali Çelik, 10 gün içinde 56 kişinin de yakalandığını söyledi.

Hakkari ve ilçelerinde 10 günde 56 kişi yakalandı

Vali Ali Çelik başkanlığında  Valilik'teki toplantı salonunda düzenlenen toplantıda jandarma ve emniyet güçlerinin Ağustos ayının ilk 10 gününde yaptığı çalışmalar değerlendirildi.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Nuri Kaya ve birim amirlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen haftalık asayiş toplantısında kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar da görüşüldü.

Hakkari valili toplantı ile ilgili yaptığı paylaşımda Hakkari ve ilçelerinde 1-10 Ağustos tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın aynı haftasına oranla analizini içeren brifingler incelendi. 

1-10 Ağustos tarihlerini kapsayan 10 günlük sürede meydana gelen olaylara ilişkin; "Malvarlığına Karşı İşlenen suçların % 27 oranında azaldığı, Hırsızlık Suçlarının % 43 oranında azaldığı, Dolandırıcılık Suçlarının % 35 oranında azaldığı, Narkotik Suçlarının ortaya çıkartılması için yapılan başarılı operasyonların % 100 oranında arttığı, Kaçakçılık Suçlarının ortaya çıkartılması için yapılan başarılı operasyonların % 544 oranında arttığı, Ayrıca 10 günlük dönem içerisinde çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 56 şahsın yakalandığı belirtildi. / Yüksekova Halkın Sesi

I M G 20240813 W A0040

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER