6. Cilo Festivali sona erdi

Yüksekova’da 4 bin 135 rakıma sahip Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri’ndeki festival 2 gün sürdü. Renkli görüntülere sahne olan festivalde, çevre ve il ilçelerin yanı sıra yurt dışından da katılımcılar oldu.

6. Cilo Festivali sona erdi

Yüksekova ilçesindeki 4 bin 135 rakımlı Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri'nde bu yıl 6’incisi düzenlenen festival, ikinci günde gerçekleşen çeşitli etkinliklerle son buldu.

Hakkari Valiliği'nin organize ettiği, Yüksekova Kaymakamlığı ile çeşitli kurumların da destek verdiği festivale, çevre ve il ilçelerin yanı sıra İran, Irak ve Almanya’dan da katılımcılar oldu.

Festivali fırsat bilerek Cilo’nun eşsiz güzellikleri içinde klip ve görüntü çekmeye gelen sanatçılar ve fotoğrafçılar güzel vakit geçirdi.

Festivale katılan Özlem Kılıç, etkinliğe ilk defa katıldığını aktardı. Kılıç, “Organizasyon iyiydi fakat sıkıntımız lavaboların eksikliğiydi. Ulaşım sorunu da yaşadık. Şu an araç sıkıntısı çekiyoruz, hala gidemedik, festival alanındayız ” diye belirtti.

Festivalde daha fazla etkinlik görmek istediğine değinen Kılıç, “Cumartesi günü etkinlikler vardı. Pazar günü sadece sportif etkinlikler yapıldı. Gelecek yıl yapılacaksa daha iyi etkinliklere yer verilebilir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

6’ıncı Cilo Festivali, ikinci gününde sportif aktivitelerle ve halaylarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER