Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş görevinden ayrıldı

Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, 26 Nisan 2023 tarihinden itibaren görevine başladığı Şemdinli ilçesinden ayrıldı. Kaymakam Ateş, ilçe halkına teşekkür etti. 

Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş görevinden ayrıldı

Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, 26 Nisan 2023 tarihinde başladığı Şemdinli Kaymakamlığı görevinden, 16 Temmuz 2024 tarihi itibariyle ayrıldığını duyurdu. Bu süre boyunca ilçeye önemli hizmetler ve yatırımlar kazandırdığını belirten Ateş, Şemdinlilerle birlikte birçok projeye imza attıklarını ifade etti.

Şemdinli Kaymakamı veda mesajında, "kıymetli Şemdinli’li Hemşehrilerim; Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Artvin Vali Yardımcılığına atanmam nedeniyle büyük bir onurla yürütmekte olduğum Şemdinli Kaymakamlığı görevinden ayrılıyorum. Görev sürem boyunca Hakkari ilimizin şirin ilçesi Şemdinli’de bulunmaktan ve çok kıymetli Şemdinli halkına hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duydum. Himayelerinde Şemdinli ilçemize hizmet etme imkanı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA başta olmak üzere; Maiyetlerinde çalışma onur ve mutluluğuna eriştiğim Sayın Valilerim Ali ÇELİK ve İdris AKBIYIK’a,ilçemize dair her konuda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanlarımıza,Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızda çalışan mesai arkadaşlarımıza,tüm siyasi partilerimizin temsilcilerine, Mahalle ve Köy Muhtarlarımıza,baş tacımız Şehit Ailelerimize,Gazilerimize ve Kıymetli Şemdinli’li hemşehrilerimize şahsıma gösterdikleri sevgi ve saygı için sonsuz teşekkür ederim. Sevgi,Saygı ve Muhabbetle… Allah’a emanet olun "mesajını paylaştı.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2024, 02:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER