Neslihan Şedal ve Siraç Çelik, GABB Eşbaşkanlığına seçildi

Van Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve Bağlar Belediye Eşbaşkanı Siraç Çelik, Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği'nin (GABB) yeni başkanları olarak seçildi.

Neslihan Şedal ve Siraç Çelik, GABB Eşbaşkanlığına seçildi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği'nin (GABB) 2024 Yılı Olağanüstü Meclis Toplantısı Diyarbakır'da gerçekleşti.

Toplantıya, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, Yüksekova Belediye Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ile Şoreş Diri, GABB üyesi belediyelerin eşbaşkanları, meclis üyeleri ve birçok kişi katıldı.

s.jpg

Şedal ve Çelik eşbaşkan oldu

Toplantıda, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Siraç Çelik’in GABB Eş Başkanlığına seçilmesi kararı verildi.

Yeni eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Siraç Çelik, yapılan seçimlerin ardından bölgedeki çok sayıda belediyenin üyesi olduğu birliğin yerel yönetimler için önemine dikkat çekerek, birlik üyelerine teşekkür etti.

Dayanışmanın önemi vurgulandı

Şedal ve Çelik, birlik içinde işbirliği ve dayanışmanın önemini vurgulayarak, bölgedeki yerel demokrasinin güçlendirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği'nin (GABB) genel kurulu, tebrik ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER