istanbul evden eve nakliyat eşya depolama

IŞİD Şemdinli'ye giriş yaptı iddiası

Demokratik Bölgeler Partisi Şemdinli İlçe Başkanı Davut Evin; IŞİD'in Şemdinli güzerganı kullanarak Federal Kürdistan Bölgesi’ne sızacağı iddiasında bulundu.

IŞİD Şemdinli'ye giriş yaptı iddiası
ŞEMDİNLİ HABER

Demokratik Bölgeler Partisi Şemdinli İlçe Başkanı Davut Evin; IŞİD'in Şemdinli güzerganı kullanarak Federal Kürdistan Bölgesi’ne sızacağı iddiasında bulundu.

IŞİD'in Şengal, Maxmur bölgelerine yaptığı saldırılarının yanı sıra Rojava katliamı ile İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları protestosu etmek için yapılan basın açıklamasından sonra toplanan kalabalığa seslenen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şemdinli İlçe Başkanı Davut Evin; IŞİD'in Şemdinli ve Yüksekova güzergahlarını kullanarak Federe Kürdistan Bölgesi’ne sızacağı iddiasında bulundu.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şemdinli İlçe Başkanı Davut Evin; “IŞİD elemanlarınının Yüksekova ilçesinde konaklandığı ve kendilerine tahsis edilecek 15 minibüs tipi araçlarla Şemdinli güzergahlarını kullanarak Federe Kürdistan Bölgesi’ne sızacağı yönünden duyumlar aldık. Aldığımız bu duyumları ciddiye alıyor, tüm yurtsever Şemdinli halkımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.

Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Seferi Yılmaz, IŞİD üyelerinin dün gece ilçeye girdiğini kendilerinin de duyduğunu, ancak şimdiye kadar nerede saklandığını, nerede olduğunu bilmediklerini söyledi. Yılmaz, iddia edilen konu üzerinde durduklarını ve bir sonuç alıncaya kadar araştıracaklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER