ŞemdinliHaber

Narin Güran cinayeti soruşturmasında baba ve ağabey hakkında zorla getirilme kararı

Güncel

Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde, baba Arif Güran ve ağabey Baran Güran’ın da aralarında bulunduğu 23 kişi hakkında zorla getirilme kararı verildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi, cinayetle bağlantılı olarak aralarında Narin’in babası Arif Güran ve ağabeyi Baran Güran’ın da bulunduğu 23 kişi hakkında zorla getirilme kararı verdi.

Gazeteci Ferit Demir'in aktardığına göre, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi, cinayete ilişkin iddianameyi kabul ettiği tutanakta, Baran Güran, Muhammed Kaya, Osman Güran, Melike Güran, Maşallah Güran, Melek Güran, Birsen Güran, Remziye Cabaş, Yasemin Gül, Erhan Güran, Barış Güran, Eren Güran, Hediye Güran, Maide Kaya, Ramazan Atasoy, Muhammed Emre Güran, Yusuf Kaya, Ufuk Kaya, Furkan Kaya, Ğazal Bahtiyar ve Mehmet Selim Atasoy’un beyanlarının tespiti için zorla getirilme emri çıkarılmasına karar verildi.

Baba Arif Güran’ın ise “müşteki” sıfatıyla sisteme kayıt edilmesi ve hakkında zorla getirme emri düzenlenmesine hükmedildi.

DURUŞMA 7 KASIM'DA

Duruşmanın ise, yaşanan bu gelişmenin ardından 7 Kasım 2024 tarihinde saat 09.00’da yapılacağı belirtildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.