ŞemdinliHaber

Hakkari Valisi Ali Çelik, Şemdinli'de Esnaf ve Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Güncel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında, Şemdinli'de sorunlar masaya yatırıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Şemdinli ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Şemdinli Belediyesine geçen Vali Çelik, burada Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Garnizon komutanı Mustafa Özay, Belediye Başkanı Fahri Şakar ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Vali Çelik ve beraberindeki heyet ilk olarak, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar’ı makamında ziyaret ederek, ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Çelik, daha sonra belediyeye ait konferans salonunda esnaf ve vatandaşlarla geniş katılımlı bir toplantı düzeledi.

Toplantıya Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari Vali yardımcısı Buğra Karadağ. Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Garnizon Komutanı Mustafa Özay Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Şoförler Ve otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Hakkari Odalar Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe esnafı ve Muhtarlar katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.