ŞemdinliHaber

Antep'te aile katliamı: Eşi ve 4 çocuğunu vurup intihar etti

Güncel

Antep'te Ahmet Demir evde eşi ve 4 çocuğunu silahla öldürdükten sonra kendisini de vurarak yaşamına son verdi.

Antep'te Ahmet Demir, eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile 3'ü kız 1'i erkek 4 çocuğunu silahla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Cinayetleri işleyen Demir'in psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

AİLE YAKINLARI HABER ALAMAYINCA EVE GİRDİ

Aslen Vanlı olan ve Antep’te yaşayan Ahmet Demir ve ailesinden haber alamayan aile yakınları, eve gitti. İçeride aile üyelerinin cansız bedenleri ile karşılaşan yakınları durumu hemen ekiplere bildirdi. Haber verilmesi üzerine eve sağlık ve polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen ekipler mahallede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, baba, eşi ve 4 çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'GEÇTİĞİMİZ AY HASTANEDE BİR HAFTA TEDAVİ GÖRDÜ'

Ahmet Demir’in akrabası ve aynı zamanda Van Gölü Derneği Başkanı Farız Malat, yaşanan aile katliamına ilişkin konuştu. Ahmet Demir’in dayısının torunu olduğunu ifade eden Malat, “Ahmet 32 yaşlarındaydı. Ahmet’in psikolojik sorunları vardı. Yaklaşık 2 yıldan beri tedavi görüyordu. Bipolar teşhisi konulmuştu. Tedavi görüyordu ve tedavi süreci de iyi gidiyordu ancak son zamanlarda rahatsızlığı yine arttı. Geçtiğimiz ayda da hastanede yaklaşık bir hafta tedavi gördü” dedi.

Ahmet Demir'in ilaçlarını düzenli kullanmadığını dile getiren Malat, “Ailesiyle ilgili herhangi bir sorunu yoktu. Eşi de akrabasıydı. Ahmet uyuşturucu madde kullanmıyordu, namazında niyazında olan bir çocuktu. Ahmet 1 yıl önce şu an oturduğu evi satın alıp taşınmıştı. Oturduğu evin yukarısındaki mahallede berber dükkanı vardı. Bu çocuğun hiçbir sıkıntısı yoktu. Sadece rahatsızlığı vardı ve tedavi görüyordu. Çocuklarını ve kendini katledecek bir çocuk değildi. Biz de şoktayız. Bir yuva yıkıldı. 6 can gitti. Ciğerimiz yanıyor" ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliği’nden de kentte yaşanan aile katliamına ilişkin açıklama yapıldı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İlimiz Şahinbey ilçesinde A.D. isimli şahıs ateşli silah kullanarak 4 çocuğunu ve eşini öldürmüş, daha sonra aynı silahla intihar etmiştir. Olay sonrasında emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 adet hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.